Abonneren  Inloggen

Nieuwe datum InPrint München

11 mei 2021

De nieuwe data voor ICE Europe, CCE International en InPrint München zijn bekend. Het collectief van converting-, papier- en printtentoonstellingen vindt nu plaats van 15 tot 17 maart in 2022.

Uitgesteld

Na de recente mededeling over het uitstel van de shows, heeft Mack-Brooks Exhibitions vandaag de nieuwe data aangekondigd voor ICE Europe, CCE International en InPrint München: 15-17 maart 2022. De drie gespecialiseerde branche-evenementen zouden plaatsvinden in het Munich Trade Fair Centre, Duitsland, van 22 tot 24 juni 2021. Het was toen al verplaatst van 9-11 maart 2021.

Gebruikelijke evenemententerrein

‘Na onze beslissing om ICE Europe, CCE International en InPrint München uit te stellen, zijn we verheugd dat we in maart ons gebruikelijke evenemententerrein kunnen aanbieden. Dit zorgt er hopelijk voor dat de live-evenementen hun cruciale rol kunnen blijven spelen om de wereldwijde converting-, papier- en printindustrie weer bij elkaar te brengen. In de tussentijd zullen we mogelijkheden bieden om kennis uit te wisselen, te netwerken en zaken te doen in een veilig online format. De verdere details over digitale aanbiedingen zullen te zijner tijd worden vrijgegeven’, aldus Patrick Herman, Event Director van de Converting, Paper and Print Events op Mack-Brooks-tentoonstellingen.