Abonneren  Inloggen

InPrint 2021 is uitgesteld

16 december 2020

InPrint 2021, de beurs over printtechnologie toegepast in industriële omgevingen, is verschoven van 9 – 11 maart naar 22 - 24 juni, opnieuw in München. De beurzen ICE Europe en CCE International zijn ook tot juni uitgesteld.

Tijdens InPrint tonen exposanten mogelijkheden en innovaties voor printen en drukken met technieken, zoals inkjet en zeefdruk op vlakke, ruwe en gebogen oppervlaktes. De uitingen zien bezoekers terug op diverse materialen, zoals plastic, hout, folie, glas, keramiek en metaal.

Golf- en vouwkarton

Het event vindt gelijktijdig plaats met de beurzen ICE Europe en CCE International. De eerste toont de nieuwste innovaties op het gebied van rotatief verwerken van materialen als film, papier en textiel. De tweede richt zich puur op de markten voor golf- en vouwkarton, waarvan bezoekers ook interesse hebben in bedrukking van verpakkingsoplossingen.

In 2019 verwelkomde Mac Brooks 136 exposanten en 2.755 bezoekers uit 60 landen op de beurs in de Messe München. 55% van de bezoekers kwam uit Duitsland.