Abonneren  Inloggen

InPrint München opnieuw uitgesteld

6 april 2021

De drie gespecialiseerde branche-evenementen ICE Europe, CCE International en InPrint München zijn opnieuw uitgesteld. Ze zouden plaatsvinden in het Munich Trade Fair Centre, Duitsland, van 22 tot 24 juni 2021. Deze datum was al verplaatst van 9-11 maart 2021.

'Onvoldoende planningszekerheid'

"Het huidige verloop van de pandemie en de huidige beperkingen in Duitsland betekenen dat er onvoldoende planningszekerheid is voor alle betrokken partijen. Ondanks een verbeterd gezondheids- en veiligheidsplan en de bereidheid van de exposanten om door te gaan met de shows in juni, denken we dat de meest verantwoorde beslissing in dit stadium is om uit te stellen”, legt Patrick Herman, Event Director van de Converting, Paper and Print Events bij Mack-Brooks Exhibitions uit.

Data binnenkort bekend

“Deze situatie onderstreept het belang van onze shows voor de industrie. De voorwaarden voor het houden van beurzen zijn echter nog niet vastgesteld en onze handen zijn gebonden. Aangezien het onwaarschijnlijk is dat de omstandigheden in de nabije toekomst zullen veranderen, moeten we verstandig blijven en het economische risico voor alle deelnemers tot een minimum beperken. Het houden van de shows op een later tijdstip zorgt er hopelijk voor dat de evenementen hun cruciale rol kunnen blijven spelen om de wereldwijde converting-, papier- en printindustrie weer bij elkaar te brengen. Specifieke data voor de tentoonstellingen worden binnenkort bekend gemaakt”, besluit Herman.