Abonneren  Inloggen

Scholma Print & Media verhuist naar Groningen

10 maart 2023

Scholma Print & Media heeft bekendgemaakt te gaan verhuizen. Op de huidige locatie kan het bedrijf niet verder uitbreiden. De drukkerij, al 85 jaar gevestigd in Bedum, zal eind dit jaar verhuizen naar Groningen. Daar krijgt het bedrijf de beschikking over 2000 m2 ruimte, een verdubbeling ten opzichte van de huidige locatie.

Scholma Print & Media trekt in bij Royal Hoitsema Labels. Beide bedrijven vallen onder Van Ketwich Investments BV en zullen door de verhuizing nauwer kunnen samenwerken. Directeur Harry Ploeg vertelt in een interview met RTVNoord blij te zijn met de verhuizing. ‘We kunnen hier geen kant meer op. Uitbreiden is onmogelijk, terwijl de bedrijfsvoering daar wel om vraagt. De tijd van vroeger heeft de realiteit ruimschoots ingehaald. Als de aandeelhouder dan de optie biedt naar Hoitsema te gaan, waar genoeg ruimte is, dan gaan we daarvoor.’

Lees het volledige interview op de website van RTVNoord.

Op de foto: directeur Harry Ploeg en marketeer Liza van Breukelen, met wie we eind vorig jaar uitgebreid spraken.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief