Abonneren  Inloggen

Multicopy Rotterdam Centrum schenkt ruim 6.000 euro aan Stichting Bram

20 september 2022

Dit jaar bestaat Multicopy The Communication Company | Rotterdam Centrum 40 jaar. Dit heuglijke feit werd gevierd door een deel van de omzet aan Stichting Bram te schenken. Bram nam de cheque met het geldbedrag zelf in ontvangst, samen met zijn moeder, Marjon de Vries, die de stichting heeft opgericht.

Ondernemer Loes de Bie-Nieman: ‘Mijn vader heeft Multicopy Rotterdam Centrum 40 jaar geleden opgericht en dat wilden we op een bijzondere manier vieren. Want wat is er mooier dan de wereld van  bijzondere kinderen in Rotterdam een stukje mooier te maken? Van elke 40 euro die bij ons werd besteed, was 40 cent voor Stichting Bram. Samen met klanten en Ricoh – die een extra bijdrage heeft gedaan – konden we een geldbedrag ter waarde van € 6.294 aan Stichting Bram schenken.’

Stichting Bram

Stichting Bram is in 2013 door Marjon de Vries opgericht en vernoemd naar haar zoon Bram. Bram is meervoudig gehandicapt en wil graag net als alle andere kinderen naar een ‘gewone’ school in de buurt. Loes de Bie-Nieman: ‘Omdat Bram en zijn vrienden inmiddels 12 jaar zijn, zijn de voorbereidingen voor een nieuwe klas binnen het voortgezet onderwijs in volle gang. Het bedrag dat wij met onze actie hebben ingezameld is voor de inrichting van een snoezelruimte. Een belangrijke ruimte waarin de kinderen zich kunnen ontspannen en terugtrekken. Ik vind het enorm fijn dat we hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren!’


Geen nieuws missen? Ontvang de wekelijkse PRINTmatters nieuwsbrief.