Abonneren  Inloggen

Mooie berichten van Multicopy

5 september 2022

Het was feest bij Multicopy vorige week. En daar was alle reden toe: zo is er een nieuwe Multicopy vestiging geopend in Venlo, bestaat de vestiging in Rotterdam 40 jaar en hebben Multicopy Alkmaar en Heerhugowaard een nieuwe eigenaar.

Stefanie Kuin (3e van links op foto hierboven) neemt de vestigingen van Multicopy The Communication Company | Alkmaar en Heerhugowaard over van Roland en Sharon Karsten. Ze zit vol ideeën om de communicatie van haar klanten te versterken, zo is te lezen in het nieuwsbericht over de overname.

Stefanie Kuin (28): ‘Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en wist altijd al dat ik een ondernemende ondernemer wilde worden. Ik heb verschillende leuke banen bij marketing-, communicatie- en evenementenorganisaties gehad, maar het bleef kriebelen. Heel veel bedrijven en branches vind ik leuk, maar ik was nooit overtuigd genoeg om de stap te zetten. Totdat ik bij Multicopy ging werken. Ik werk hier iedere dag met heel veel plezier en hoefde dan ook niet lang na te denken toen Roland en Sharon aan mij vroegen of ik hun vestigingen wilde overnemen.’

Roland Karsten: ‘Sharon en ik zijn 24 jaar geleden begonnen met Multicopy Heerhugowaard en hebben later ook in Alkmaar een vestiging geopend. We hebben de vestigingen vanaf de grond opgebouwd en met heel veel plezier voor onze klanten gewerkt, maar na al die jaren zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Stefanie werkte bij ons als ordermanager en ontwikkelde zich enorm. Ze is een echte duizendpoot en bleek bovendien de ambitie te hebben om zelf ondernemer te worden. Een kans die wij haar graag bieden.’

40 jaar in Rotterdam

Het team van Multicopy Rotterdam Centrum-Zuid met eigenaar Loes de Bie (tweede van links) Credit: Multicopy Rotterdam Centrum-Zuid

40 jaar geleden begon de vader van Loes de Bie als rasechte Amsterdammer zijn zaak in Rotterdam. Dochter Loes nam de zaak van hem over en afgelopen donderdag bestond Multicopy Rotterdam Centrum-Zuid officieel 40 jaar. Omdat een aantal teamleden nu op vakantie zijn wordt dat later deze maand met het hele team gevierd. ‘Ook hebben we een verrassing in petto voor vaste klanten, om hen te bedanken voor hun opdrachten en hun vertrouwen’, vertelt Loes. En in plaats van een groot feest is er gekozen voor een groots gebaar: Multicopy Rotterdam Centrum-Zuid doneert 1% van de omzet tussen 1 maart en 1 september 2022 aan Stichting Bram. Binnenkort zullen Loes en haar team het ingezamelde bedrag bekendmaken en een cheque overhandigen aan de stichting.

Nieuwe vestiging Multicopy Venlo

Vorige week werd er ook een nieuwe Multicopy vestiging in Venlo geopend. Het betreft een bestaand bedrijf in Venlo waarvan de grafische activiteiten overgaan in een Multicopy-vestiging. Deze vestiging zal worden gerund door de ondernemende broers Enzo Venezia en Gino Venezia. De conversie is op dit moment in volle gang.

Geen nieuws missen? Ontvang de wekelijkse PRINTmatters nieuwsbrief!