Abonneren  Inloggen

Drukland.be opent eerste fysieke winkel in België

16 september 2022

Vandaag opent Drukland.be in het centrum van Brugge zijn eerste fysieke winkel. Vorig jaar vestigde het door Groningse ondernemer Wouter Haan opgerichte bedrijf al een klantenservice in België. Nu kunnen klanten in de winkel ook drukwerk bekijken en bestellen.

‘Sinds we onze Belgische klantendienst een jaar geleden in Brugge gevestigd hebben, is Drukland.be gegroeid als kool’, zegt CEO Wouter Haan in een interview in PZC. ‘Onze omzet ging meer dan een derde omhoog en het aantal nieuwe klanten neemt met honderd per dag toe, mede dankzij de overname van Flyer. Maar onze ambities reiken verder: de omzet moet tegen 2024 verdubbelen van 7,5 naar 15 miljoen euro per jaar. We willen ook ons personeelsbestand verder uitbreiden.’ De winkel is gevestigd in de voormalige locatie van Flyer, dat in mei werd overgenomen door Drukland.