Abonneren  Inloggen

Wie wint dit jaar de beker?

9 juni 2022

Op vrijdag 24 juni vindt het jaarlijkse GrafischGolfen plaats op de Twentsche Golfclub. Vorig jaar won Marvin de Kort (m) van Rainbow Solutions de wisselbeker. Denk je kans te maken op deze hoofdprijs of heb je gewoon zin in een sportieve netwerkdag? Schrijf je dan snel in.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het GrafischGolfen 2022. PRINTmatters en The Company Golf Club organiseren dit jaarlijkse sportieve grafimedia-netwerkevent. Deze keer vindt het plaats op de Twentsche Golfclub.

Hapjes en drankjes

Het belooft opnieuw een geweldige dag te worden, waarbij spelers genieten van een compleet verzorgde dag inclusief hapjes en drankjes, leuke prijzen, een lekker diner en grafisch gezelschap.

Sportief netwerken

De voorspeeldag (op 23 juni) is ook weer extra te boeken voor sponsors en gasten. Dat gebeurt op de fraaie golfbaan in het prachtige natuurgebied Het Rijk van Sybroek. Gun jezelf een mooie sportieve netwerkdag en schrijf je nu in!

Meer informatie en inschrijven