Abonneren  Inloggen

Grafisch Golfen 2022

Grafisch golfen 2022 printmatters

Grafisch golfen zonder golven

Heel even leek het er vrijdag 24 juni op dat de deelnemers van Grafisch Golfen tussen het onweer, regen en bijna reusachtige golven zouden golfen. Toch bleken de weergoden deze grafici goed gezind. Want na een heerlijke lunch in het clubhuis klaarde het op en konden de sportieve netwerkers het gras van de Twentsche Golfclub betreden.
 
Na een rondje inslaan gingen de deelnemers, opgedeeld in verschillende teams, aan de slag op de 18 holes golfbaan. Vanaf drie uur begon ook nog eens de zon te schijnen en was iedereen in z’n nopjes. De geslaagde netwerkdag sloot af met een sfeervolle borrel, prijsuitreiking en een BBQ op het terras.
 
Prijzen
 
Er waren verschillende prijzen in de wacht te slepen. De hoofdprijs van Grafisch Golfen 2022 voor lage handicap ging naar Jan van de Grint (Canon Nederland). Op de tweede plaats eindigde Niels van der Sloot (VMS). Gerben Groen (hubergroup) werd eerste in de categorie hoge handicap. Opgevolgd door Harry Boonstra. De neary werd gewonnen door Jörgen Rietveld (hubergroup). Wouter Tamminga (Grafische Groep Matthys) ging ook met een tevreden gevoel naar huis. Hij behaalde een eagle én sloeg de longest drive, van maar liefst 270 meter.
 
Volgend jaar hopen we elkaar weer te treffen voor een mooie sportieve dag!Grafisch Golfen deelenemers 2022