Abonneren  Inloggen

Grafisch Golfen 2022

Golfen op De Twentsche Golfclub 24 juni:

De opzet van het Grafisch Golfen is gelijk aan de voorgaande edities. Dit jaar vindt deze plaats op vrijdag 24 juni op de Twentsche Golfclub. Kosten € 140,- p.p. all in. 

Ontvangst: gebak met iets lekkers, 18 holes golf, live cooking baancatering, borrel met aansluitend  bbq en prijsuitreiking, en last but not least, golfballen en een kleurrijk prachtig golf shirt.

Inschrijven voor Grafisch Golfen 2022

Voorspelen op Het Rijk van Sybrook 23 juni:

Op donderdag 23 juni bestaat zoals vanouds voor de sponsors en gasten ook de mogelijkheid om voor te spelen op de bijzonder fraaie golfbaan in een prachtig natuurgebied Het Rijk van Sybrook. Ontvangst: koffie met gebak, baancatering en aansluitend zal er onder het genot van een hapje en drankje ook het diner plaatsvinden. Daarna vertrekken we gezamenlijk naar de gezellige binnenstad van Enschede. Rijden naar het hotel Van der Valk duurt ongeveer 10 min. Kosten per persoon € 120,-

Inschrijven voor Grafisch Golfen 2022

Overnachting Van der Valk Hotel:

Na een avondje stappen in Enschede is een overnachting mogelijk in het Van der Valk Hotel in Enschede. De kamers, inclusief ontbijt, zijn stuk voor stuk voorzien van hedendaagse comfort. Een kamer voor een nacht op basis van 1 of 2 personen bedraagt € 130,- . Zelf te boeken o.v.v. Grafisch Golfen 2022 (receptie@enschede.valk.nl. Tel. 053 8000 800.

Vanaf het Van der Valk Hotel is het ongeveer 20 minuten rijden naar De Twentsche Golfclub.

Company Golf Club

Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om de organisatie van zowel het wedstrijddeel als de hosting van Grafisch Golfen te laten verzorgen door Ferry van Dongen van Company Golf Club. We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten en gaan er net als de voorgaande edities weer een prachtig Grafisch Golfen van maken.

De sponsorbijdrage bedraagt nog steeds € 1.000,-. Alleen hiermee is het mogelijk om dit inmiddels legendarische Grafisch Golfen te organiseren op basis van de alom beproefde formule. Uiteraard zullen we in alle uitingen in print en via de sociale media de logo’s van de sponsors plaatsen. Omdat niet alle sponsoren meespelen zijn de deelnamekosten niet inbegrepen in de sponsorbijdrage.

Alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW.