Optimale vindbaarheid

PRINTmatters heeft een nieuwe leveranciersindex. Kiest u ervoor om uw organisatie op deze manier te promoten? Dan bent u via deze website én het nieuwe magazine PRINTmatters optimaal vindbaar in hét mediaplatform voor uw publiek.

Online

U krijgt ruime mogelijkheden om uw organisatie te promoten in de online leveranciersindex van PRINTmatters:

  • ten eerste binnen het overzicht op deze website van toeleveranciers die actief zijn in de wereld van de gedrukte visuele communicatie. U kiest uiteraard zelf bij welke zoekwoorden uw organisatie vermeld wordt
  • vanuit dit overzicht kunnen bezoekers doorklikken naar uw eigen pagina in de leveranciersindex. Hier is tot 250 woorden ruimte beschikbaar om de activiteiten van uw organisatie te beschrijven. Ook kunnen wij beelden en een bedrijfsvideo (gehost door Youtube) in deze webpagina verwerken

Print

Uw deelname aan de online leveranciersindex leidt automatisch ook tot opname in de leveranciersindex in het magazine PRINTmatters. Dit luxe magazine verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 6.500 exemplaren. U levert hiervoor een full colour advertentie op 1/12 pagina (formaat: 84 x 40 mm) om uw organisatie te presenteren. 

Aanmelden / Meer informatie

Deelname aan de leveranciersindex van PRINTmatters kost standaard €200,- per maand en is tot wederopzegging, met een minimale periode van een jaar. Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te laten opnemen in de PRINTmatters leveranciersindex? Neemt u dan contact met ons op:

Uw PRINTmatters contactpersonen:

Olger Kooring 
E: olger@managementmedia.nl
T: 035 – 625 61 70
M: 06 - 26 23 41 06

Jolanda de Graaf
E: jolanda@managementmedia.nl
T: 035 – 625 61 73
M: 06 – 29 25 91 19