Adverteren

PRINTmatters is een multichannel platform over gedrukte visuele communicatie. Wij bieden beslissers en andere professionals inspiratie en kennis over alles wat er speelt rondom creatie, print, sign en verpakkingsdruk.

Dat gebeurt op verschillende manieren:

Het magazine PRINTmatters
Acht keer per jaar verschijnt het luxe magazine PRINTmatters, met honderd pagina’s boordevol topinterviews, achtergrondverhalen, columns en creatieve rubrieken. Lezers zijn veelal beslissers bij bedrijven in de grafische sector of de sign-sector. Maar ook professionals op het gebied van creatie en in groeimarkten als labels en verpakkingsdruk ontvangen het magazine. PRINTmatters is dan ook een ideaal podium voor content marketing. Adverteer dus op inhoud in het magazine.

De website PRINTmatters.nl
PRINTmatters.nl is de veruit grootste website over alles wat raakt aan gedrukte visuele communicatie. De redactie brengt dagelijks het laatste nieuws en unieke analyses en achtergronden. In de Kennisbank vinden lezers omvangrijke dossiers over topthema’s als design, digitaal drukken, innovaties bij offset drukken, drukwerkveredeling, enzovoort.

  • Bedrijven en andere toeleveranciers kunnen via content partnerships hun relevante artikelen aandragen voor langdurige plaatsing in de Kennisbank.

  • In de online leveranciersindex kunnen zij rechttoe-rechtaan hun aanbod aan de branche promoten via tekst, beeld en/of video. Uw bedrijf kan dus een eigen webpagina claimen binnen PRINTmatters.nl.

  • Banners hebben allesbehalve afgedaan. PRINTmatters.nl biedt premium slots voor het plaatsen van in het oog springende banners. Hetzelfde geldt voor banners in onze wekelijkse nieuwsbrief, die duizenden beslissers bereikt.

De Vakdag Print & Sign
De trilogie wordt voltooid door de niet meer weg te denken Vakdag Print & Sign. Een jaarlijks kennis- en netwerkevenement met ruim 1500 bezoekers, 60 standhouders en 15 sessies, met een mix van inhoud, netwerken en amusement. 

Meer informatie
Voor meer informatie over het bereiken van uw salesdoelstellingen via PRINTmatters.nl kunt u met ons contact opnemen. 

Uw PRINTmatters contactpersonen:

Olger Kooring 
E: olger@managementmedia.nl
T: 035 – 625 61 70
M: 06 - 26 23 41 06

Jolanda de Graaf
E: jolanda@managementmedia.nl
T: 035 – 625 61 73
M: 06 – 29 25 91 19

Ontvang de Mediakit
De Mediakit 2018 - 2019 biedt een compleet en goed geïllustreerd overzicht van de verruimde commerciële mogelijkheden van het nieuwe PRINTmatters.