Abonneren  Inloggen

Bonden wijzen eindbod Grafimedia-cao af

17 juni 2024

Het eindbod van de werkgevers met betrekking tot de Grafimedia-cao is afgewezen door de vakbonden, dat heeft het KVGO bekendgemaakt. Toen het eindbod op 14 mei jongstleden werd gepresenteerd, reageerden de vakbonden teleurgesteld. Zij hebben het bod aan hun leden voorgelegd, die het na een stemming afwezen. De bonden staan wel open voor nieuw overleg.

‘De bonden hebben aangegeven bereid te zijn om met ons opnieuw in overleg te treden, om te kijken of er alsnog overeenstemming bereikt kan worden over een nieuwe Grafimedia-cao’, schrijft het KVGO in een bericht op haar website. ‘Graag horen we van onze leden, vertegenwoordigd door de ledenraad, of zij vinden dat we inderdaad opnieuw plaats moeten nemen aan tafel. En zo ja, met welk mandaat. Daarom organiseren we op 27 juni een ingelaste vergadering voor de ledenraad.’

Meer informatie op de website van KVGO.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief