Abonneren  Inloggen

ADKOW vertegenwoordigt Versor Engineering

29 april 2024

ADKOW gaat machineleverancier Versor in Nederland en België vertegenwoordigen, zo meldt directeur André Dokter. Het Poolse Versor Engineering ontwikkelt en fabriceert al 30 jaar machines voor zowel de lokale als wereldwijde markt.

Versor heeft 90 medewerkers en is gevestigd in de stad Bydgoszcz in Polen. Alle machineonderdelen worden door het bedrijf zelf gefabriceerd. Er worden bijvoorbeeld braillesystemen voor medicijnverpakkingen gemaakt. ‘Het is een bekende naam, ze leveren hoogwaardige machines, onder andere aan DS Smith en Smurfit Kappa’, aldus André Dokter.

Met de vertegenwoordiging wil ADKOW de diensten voor bestaande klanten uitbreiden. ‘We zijn nog niet op deze manier actief in de vouwkartonnage-branche. Dit is voor ons een nieuwe markt. We willen onze klanten in de verpakkingsindustrie hiermee nog completer ondersteunen.’

Versor Engineering levert onder andere:

  • Aristo/Verso/Passio/Serto/Cassio – Multipoint folder lijmers
  • Porto/Vario/Cosmo – Tape-applicatiemachines
  • Braillematic – Braillemachine voor verpakkingen
  • Packmatic – Automatische verpakkingsmachine
  • Inspectiemachines

Op drupa is Versor Engineering te vinden in Hall 10 / A31.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief