Abonneren  Inloggen

Unfold Your Potential: HEIDELBERG toont innovaties op drupa 2024

16 april 2024

Partnerbericht

De grafische sector heeft te maken met verschillende uitdagingen: een steeds toenemende kostendruk, een tekort aan geschoolde arbeidskrachten en toenemende eisen op het gebied van duurzaamheid. Als reactie op deze ontwikkelingen presenteert Heidelberger Druckmaschinen AG (HEIDELBERG) op de drupa-beurs dit jaar diverse innovaties.

Tijdens de Mediaweek heeft HEIDELBERG alvast een tipje van de sluier opgelicht. Onder het motto “Unfold Your Potential” zal de nadruk tijdens drupa liggen op technologieën en diensten die het drukkerijen mogelijk maken de ontwikkeling en benutting van zakelijk potentieel te optimaliseren.

Met de innovaties die op drupa worden onthuld, zoals de nieuwe generatie Speedmaster XL 106, kan HEIDELBERG zijn klanten ondersteunen met een alomvattend concept dat tot 20 procent hogere productiviteit levert dan vorige oplossingen. Tijdens de drupa 24 persconferentie van 27 mei wordt meer nieuws bekendgemaakt. Op de speciale drupa-website van HEIDELBERG is de stand alvast virtueel te bekijken.