Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Flexibel en dynamisch variabele data printen met UV-drogende of waterbasis inkt - dit is de Domino K600i inkjetprinter

12 maart 2024

Hoge productiviteit en kwaliteit in een eenvoudig te integreren systeem: De Domino K600i print op een groot aantal ondergronden en combineert productiviteit met een printkwaliteit van 600 dpi. De K600i met de vereiste printbreedte, kan in een bestaande productielijn met web- of velinvoer worden geïntegreerd voor digitaal inprinten.

Bovendien kan de printer ook als monochrome digitale pers worden geconfigureerd. De K600i print met hoge kwaliteit digitale variabele data, alfanumerieke tekst, uiteenlopende barcodes, 2D-codes, QR-codes en illustraties met snelheden tot 200 m/min.

Er zijn ook opties voor het gebruik van uitstekend dekkende witte inkt voor een grote reeks labels en verpakkingen als kosteneffectief alternatief voor zeefdrukken. De K600i beschikt ook over innovatieve functionaliteit om conventionele metaalfolies digitaal aan te brengen op labels, verpakkingen en veiligheidsproducten.

Piëzo inkjet-technologie

De K600i digitale inkjet printer maakt gebruik van piëzo inkjet-technologie en is beschikbaar voor gebruik met een volledige reeks inkten. Deze omvatten: high impact LED-curable en UV-curable inkten; waterige gepigmenteerde inkten; een witte zwaar gepigmenteerde inkt; een unieke UV-curable heldere inkt voor digitale spotvernis en UV97BK, een zwarte inkt die voldoet aan de voedselverpakkingsvoorschriften en geschikt is voor vele niet-directe voedselverpakkingstoepassingen.

Gepersonaliseerde demonstraties in Nieuwegein

‘Als u onze K600i in werking wilt zien, delen we graag mee dat ons gloednieuwe Digital Centre of Excellence deze fantastische machine toont, naast onze andere digitale printoplossingen’, aldus Domino. ‘U kunt niet alleen een afspraak maken voor uw bezoek, maar ook een gepersonaliseerde demonstratie op de K600i aanvragen. Ons demoteam leidt u graag rond in onze vestiging in Nieuwegein en ontvangt u zolang u dat wenst. Kom ons binnenkort bezoeken in Nieuwegein!’

Om u in te schrijven voor een bezoek kunt u contact opnemen met uw lokale Domino-vertegenwoordiger of via de website.

Foto boven: Martijn Meeuwse, de expert in monochroom variabele data printen in het Domino Digital Centre of Excellence in Nieuwegein