Abonneren  Inloggen

Doe jij mee aan World Wrap Masters Netherlands?

6 november 2023

Van 30 januari tot 1 februari 2024 organiseert FESPA Nederland de derde editie van de World Wrap Masters. Getalenteerde car-wrappers kunnen zich nog tot 15 november aanmelden voor deze spannende wedstrijd van en voor de wrap-industrie.

‘Nederlandse car-wrappers hebben al jaren bewezen tot de absolute top van de wereld te behoren. Ze leggen daarmee de lat hoog en leveren kwaliteit van het allerhoogste niveau. Je zou het de Nederlandse Standaard kunnen noemen,’ aldus FESPA Nederland. ‘Het op professionele wijze transformeren van de visuele uitstaling van een voertuig vereist immers dat er een specialist met veel vakbekwaamheid en ervaring mee aan de gang gaat. Het eindresultaat is dan ook bijna niet van regulier spuitwerk te onderscheiden.’

Vakmanschap

World Wrap Masters Netherlands wordt georganiseerd om het vakmanschap van car-wrappers beter zichtbaar te maken. Er wordt door je jury dan ook goed gekeken naar de skills en techniek van de deelnemers. ‘Het is een vak om trots op te zijn. Ten tweede is het een unieke kans om car-wrappers jaarlijks een keer met elkaar in contact te brengen. Tijdens deze competitie komen vele getalenteerde wrappers samen. Het is gewoonweg fantastisch om hier onderdeel vanuit te kunnen maken en samen met andere wrappers te genieten van de prestaties.’

World Wrap Masters Netherlands vindt plaats tijdens de Auto Prof, een vakbeurs voor de automotive industrie, van 30 januari tot 1 februari 2024 in Gorinchem. De winnende car-wrapper krijgt mooie (geld-)prijzen en mag Nederland vertegenwoordigen bij World Wrap Masters tijdens de FESPA Global Print Expo in de RAI in maart 2024.

Wil je meedoen aan World Wrap Masters Netherlands? Stuur voor 15 november een mailtje naar events@fespa.nl of bezoek de website voor meer informatie.