Abonneren  Inloggen

Sparkles neemt Simply Colors over

26 september 2023

E-commerce bedrijf Sparkles uit Zeist neemt Simply Colors uit Soest over. Sparkles breidt hiermee haar assortiment aanzienlijk uit en krijgt met de merken Simply Colors en Bulbby toegang tot nieuwe delen van de markt.

Sparkles is sinds 2011 actief met de merken Hippe Geboortekaartjes, Made for Moments en Pretty Orange in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast maken ruim 60 webshops via white label gebruik van het Sparkles platform. Doordat zowel de software, de bijbehorende dienstverlening als ook productontwikkeling, marketing én de productie in huis zijn kan Sparkles haar klanten optimaal bedienen.

Simply Colors en Bulbby ontwikkelden zich de afgelopen jaren als e-commercebedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde producten en cadeaus in de markt voor baby’s en jonge kinderen. Sparkles heeft de ambitie om marktleider te worden in Nederland, België en Duitsland. Groeikansen ziet bedrijf in assortimentsuitbreiding en in omzetgroei over de grens. Met de overname van Simply Colors komt het aantal medewerkers binnen de Sparklesgroep op 175 professionals.

Foto boven, van links naar rechts: Sietze van der Wal - Sparkles, Stein Peters - Simply Colors, Stephanie Peters - Simply Colors, Ellen Schepers - Simply Colors, Mark van Heusden - Sparkles


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters