Abonneren  Inloggen

Labelexpo Europe 2023 lanceert 'The Dieline Forum'

21 augustus 2023

De Labelexpo Global Series hebben een nieuw exclusief forum aangekondigd, 'The Dieline Forum'. De tweedaagse conferentie brengt vooraanstaande experts uit de industrie, opinieleiders en visionairs samen om nieuwe trends, innovaties en duurzame ontwikkelingen te verkennen die de toekomst van verpakkingsontwerp vormgeven. 'The Dieline Forum' vindt plaats op 11-12 september als onderdeel van Labelexpo Europe 2023 in Brussels Expo.

Deelnemers kunnen tijdens het Dieline Forum partciperen in live discussies, kennis opdoen en netwerken met toonaangevende ontwerpprofessionals. ‘De discussies gaan over onderwerpen als merkstrategieën en -praktijken die gericht zijn op Gen Z en millennials, en hoe merken gebruikmaken van de kracht van duurzaamheid. Keynote-sprekers zijn Jemma Wong van PlasticFree.com, Andreu Gadea van Lavernia & Cienfuegos, Jonas Andersson van Brand Union Stockholm, Jo Tulej van Mother Design, Matt Lurcock van Turner Duckworth, Brandi Parker van Here Design. In aanloop naar het evenement zullen meer sprekers worden aangekondigd.

‘Het is een eer om deel te mogen nemen door een conferentie te geven op Labelexpo Europe 2023, aangezien het een wereldreferentie-evenement is in de verpakkingsindustrie, bijgewoond door de beste professionals met de nieuwste innovaties’, zegt Andreu Gadea, industrieel ontwerper bij Lavernia & Cienfuegos. ‘We gaan het hebben over een van de nieuwste projecten waaraan we hebben gewerkt en dat net is uitgebracht, inclusief de verpakking voor de nieuwe cosmeticalijn van Ecoalf, een Spaans modemerk dat een internationaal benchmark is in de zoektocht naar milieuvriendelijke producten, duurzame materialen en processen.’

‘We zijn enthousiast om terug te zijn in Europa en kunnen geen betere partner bedenken dan Labelexpo Europe. We kijken ernaar uit om onze Europese vrienden in Brussel te zien voor een ongelooflijk evenement met een hele reeks sprekers over duurzame innovatie en een deel van het beste studio- en bureauwerk in de huidige markt. Dit mag je niet missen’, zegt Andrew Gibbs, oprichter van mede-organisator Dieline, een wereldwijde community voor verpakkingsdesign.

We werken graag samen met Dieline om deze tweedaagse conferentie aan te bieden, die een gloednieuw onderdeel is van de Labelexpo Europe van dit jaar. Duurzaamheid heeft een blijvende impact op de markt en hoe consumenten omgaan met merken’, voegt Jade Grace, Managing Director Labelexpo Global Series, toe. ‘Met zo'n fantastische line-up van sprekers zit het Dieline Forum vol met tot nadenken stemmende en boeiende discussies over hoe je de Gen Z- en Millennial-consument kunt bereiken, je in hen kunt verplaatsen en leren hoe het verduurzamen van je merk je een voorsprong geeft.’

Bezoek de website voor meer informatie over het Dieline Forum.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters