Abonneren  Inloggen

Uitgeverij Harlequin publiceert 4500ste Bouquet

1 augustus 2023

Uitgeverij Harlequin publiceert vandaag alweer de 4500ste Bouquet, een dubbeldikke jubileumeditie met daarin nieuwe verhalen van romantische auteurs als Lynne Graham, Fleur van Ingen en Carol Marinelli. Deze maand verschijnen ook de eerste Regenboog Romance-titels met LHBTIQ+-romance verhalen.

De 4500ste Bouquet “Overspoeld door hartstocht”

Meer dan 200.000 zoenen en 7.000 bruiloften: de verhalen van Bouquet zijn al bijna 50 jaar mateloos populair. Zowel in print als e-book vinden de boeken gretig aftrek bij de Nederlandse en Vlaamse lezers. Uitgeverij Harlequin is sinds 1974 marktleider op het gebied van romantische pocketreeksen. Een jaar na de oprichting verscheen de allereerste Bouquet.

Wereldwijd verkoopt Uitgeverij Harlequin meer dan 130 miljoen titels per jaar, dat is gemiddeld 4 boeken per seconde. In Nederland en Vlaanderen verschijnt er gemiddeld 1 boek per dag, boeken die worden gelezen door meer dan een miljoen lezers. De 4500ste Bouquet, “Overspoeld door hartstocht”, is vanaf vandaag overal te koop. ‘Een feestbundel met nieuwe verhalen van romantische topauteurs Lynne Graham, Fleur van Ingen en Carol Marinelli. Gegarandeerd vol passie!’, aldus de uitgever.

Harlequin is een merknaam van uitgeverij HarperCollins Holland, onderdeel van HarperCollins Publishers, de op één na grootste boekenuitgever voor consumenten ter wereld.

Afbeelding: HarperCollins Holland


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters