Abonneren  Inloggen

AtéCé presenteert ‘The New Future in Flexo’ op Labelexpo

21 juni 2023

AtéCé Graphic Products neemt van 11 tot en met 14 september 2023 deel aan Labelexpo Europe in Brussels Expo in de Belgische hoofdstad. Deze tweejaarlijkse vakbeurs richt zich op het produceren van etiketten en verpakkingen.

Dat AtéCé Graphic Products op Labelexpo van de partij hoort te zijn, is voor Export Director Alexander van Hoek niet meer dan logisch. ‘De verpakkingsdrukwerk- en labelindustrie zijn belangrijke markten voor ons. Daar hebben we alles voor in eigen huis. Niet alleen een compleet product portfolio, maar ook vakkennis en praktijkervaring. Als producent van – en totaalleverancier in het leveren van – verbruiksmaterialen voor etiketten- en verpakkingsdrukkers, bieden wij een volledig pakket aan flexo-solutions.’

Het beste uit twee werelden

‘Bij AtéCé beschikken we over een hypermoderne inktfaciliteit met verschillende inktdispensersystemen voor het mengen van conventionele, food packaging compliant en UV/LED-UV offsetinkten én ook voor food packaging compliant (LED)UV flexo-inkten,’ zegt Technical Director Tom Kerssens. ‘Daarmee bieden we het beste uit twee werelden. Voor zowel offset- alsook flexo-druk. Labelexpo is dan ook een uitgelezen mogelijkheden om dat te ontdekken en kennis te maken met wat wij noemen: “The New Future in Flexo”.

Op de stand van AtéCé is tijdens Labelexpo ook een wereldprimeur te bewonderen. Dan presenteert JWEI – fabrikant van digitale snijoplossingen – een gloednieuwe snijplotter. Met deze nieuwe rol / rol en rol / vel snijplotter kan ook folie aangebracht worden.

AtéCé is tijdens Labelexpo te vinden op standnummer 4D63.