Abonneren  Inloggen
Van onze partner GrafiStore

GrafiStore maakt complexe print- en drukprocessen toegankelijk

19 mei 2023

GrafiStore is een full-service integrator en automatiseringsspecialist die automatiseringsprojecten en -trajecten begeleidt en uitvoert. ‘Vakidioten die het heerlijk vinden om elke uitdaging aan te gaan en problemen om te zetten in efficiënt werkende oplossingen’, zeggen ze over zichzelf. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het automatiseren van drukkerijen en grafische bedrijven en wil complexe printprocessen voor iedereen toegankelijk te maken.

‘Printprofessionals vereisen zeer specialistische kennis van het printproces, en dát is precies waar onze kracht ligt’, zegt Germen Kroon. Als procesingenieur en PDF- en printspecialist zorgt hij voor het realiseren van efficiënte en robuuste automatische workflows. Het GrafiStore team bestaat in totaal uit een drietal professionals met elk tientallen jaren ervaring in de grafische sector. Naast Kroon zijn dat softwareontwikkelaar Jeordy Bouck, die met zijn ICT-achtergrond en programmeervaardigheden ieder project tot in de puntjes uitwerkt, en businessanalist en procesautomatiseerder Sanne de Jong. Met zijn ervaring als business analist, kennis op het gebied van logistiek, bedrijfseconomische processen en jarenlange programmeerervaring weet de Jong processen te ontrafelen, helder te krijgen en te optimaliseren.

De kennis die het drietal in de jaren heeft opgebouwd wordt graag gedeeld. Zo publiceerde het bedrijf onlangs een tutorial over het maken van een dynamische impositie met Enfocus PitStop Pro en Quite Imposing Plus.

Probleemoplossers

‘In onze kern zijn wij echte probleemoplossers. Ons doel is helder en duidelijk: elk probleem moet worden opgelost en elk proces zo goed mogelijk of zo volledig worden geautomatiseerd. Omdat wij het printproces van A tot Z kennen, weten we heel goed hoe we deze processen zo efficiënt mogelijk moeten inrichten.

We begeleiden onze klanten op een prettige en laagdrempelige wijze bij hun eigen ontwikkeling door hun processen en automatisering inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Onze missie is problemen in het printproces zo efficiënt mogelijk op te sporen en op te lossen, met daarbij de werkwijze van onze klant niet uit het oog te verliezen.’

Bezoek de website van GrafiStore voor meer informatie.