Abonneren  Inloggen

Koninklijk bezoek voor Roularta Media Group

5 mei 2023

Op donderdag 4 mei brachten Koning Filip en Koningin Mathilde van België een bezoek aan Roularta Media Group in Roeselare. CEO Xavier Bouckaert verwelkomde het koninklijk paar, dat o.a. een rondleiding kreeg op de redactie van De Krant van West-Vlaanderen en De Zondag, en daarna in de drukkerij van Roularta zag hoe De Krant van West-Vlaanderen van de persen rolde.

Het paar sprak met Bart Casteleyn (hoofdredacteur van de Krant van West-Vlaanderen), Simon Demeulenmeester (hoofdredacteur van Knack), Karen Hellemans (hoofdredacteur van Libelle en Femmes d’Aujourd’hui) en vele andere medewerkers van het bedrijf. Het bezoek aan de drukkerij werd begeleid door Steven Renders en Hendrik Cabbeke van Roularta Printing.

Een volledig verslag van het koninklijk bezoek is online te lezen in de De Krant van West-Vlaanderen.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters