Abonneren  Inloggen

Verkoop Offset Solutions-divisie Agfa-Gevaert Groep aan AURELIUS Groep voltooid

6 april 2023

De Agfa-Gevaert Groep heeft de verkoop van zijn divisie Offset Solutions aan AURELIUS Group met succes afgerond. Volgens de voorwaarden van de aandelenkoopovereenkomst met de AURELIUS Groep zal de Agfa-Gevaert Groep bepaalde verbruiksgoederen (waaronder film) en diensten blijven leveren aan zijn vroegere divisie.

De overeenkomst werd in september vorig jaar getekend en is na de gebruikelijke informatie- en consultatie van werknemers, goedkeuringen van regelgevende instanties en closing-voorwaarden nu afgerond.

‘De verkoop van onze divisie Offset Solutions is een belangrijke stap in onze transformatie. Ik wil alle medewerkers van Offset Solutions bedanken voor hun professionaliteit, toewijding en loyaliteit door de jaren heen en wens hen het allerbeste voor de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat ze met AURELIUS verder zullen bouwen aan hun track record van innovatie en leiderschap. Agfa, van zijn kant, zal zich dankzij deze overeenkomst kunnen concentreren op andere groeiende marktsegmenten. Dat is cruciaal voor ons toekomstig succes’, aldus Pascal Juéry, President en CEO van de Agfa-Gevaert Groep.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters