Abonneren  Inloggen

Jury beoordeelt ruim 100 inzendingen NL Packaging Awards

13 maart 2023

De jury van de NL Packaging Awards kan flink aan de slag: er zijn in de afgelopen weken in totaal 110 inzendingen binnengekomen voor de wedstrijd. De inzendingen worden deze week door een 45-koppige jury beoordeeld. Op 5 april, tijdens Empack/Packaging Innovations in de Brabanthallen in Den Bosch, worden de nominaties bekendgemaakt.

De NL Packaging Awards vormt een podium voor de Nederlandse verpakkings- en designwereld. Er zijn prijzen beschikbaar in diverse categorieën, waaronder Food Houdbaar, Food Vers, Private Label, Promotionele Verpakkingen, Webretail en Innovatie Techniek. Volgens de organisatie is vooral het aantal inzendingen in de categorie Beauty en Personal Care, die vorig jaar werd geïntroduceerd, sterk gegroeid. En vanwege het grote aantal inzendingen in de Duurzaamheidscategorie is die categorie dit jaar opgesplitst in Duurzaamheid Food en Duurzaamheid Non-Food. De winnaars van de NL Packaging Awards 2023 worden op 26 juni bekendgemaakt tijdens een feestelijk event in het Singer Theater in Laren, gepresenteerd door Jort Kelder. De kaartverkoop voor dit evenement gaat binnenkort van start. Bezoek de website voor meer informatie.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters