Abonneren  Inloggen

Four Pees breidt managementteam uit

13 maart 2023

Four Pees, leverancier van softwareoplossingen voor printautomatisering, breidt het managementteam sterk uit. Het bedrijf verwacht een stijging van het aantal automatiseringsaanvragen in 2023 en gelooft dat het nieuwe managementteam zal bijdragen aan een snellere groei van de oplossingen en diensten om aan deze vraag te voldoen.

Four Pees heeft Anabel De Vetter aangesteld als Chief Revenue Officer, Cindy Van Luyck treedt toe als Head of Marketing en Boris Van Calenbergh neemt de rol van Head of Finance and Administration op zich. Michael Oetjen komt erbij als Senior Implementation Consultant om de algemene focus op technologische implementatie en procesoptimalisatie bij klanten van Four Pees te verhogen. Daarnaast krijgt Christian Blaise een nieuwe rol als Head of Customer Success, terwijl Charlotte Holbrouck wordt gepromoveerd tot Channel Sales Manager om het Reseller-kanaal te boosten.

Spannende en boeiende tijden

‘Het zijn zeer spannende en boeiende tijden in de wereld van de printautomatisering, en 2023 belooft een jaar vol innovaties en ontwikkelingen te worden’, zegt Four Pees CEO Tom Peire. ‘De wereldwijde markt voor printsoftware werd in 2021 gewaardeerd op 1,2 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 6,3 miljard dollar in 2031. De platformeconomie groeit en wint aan maturiteit, maar toch slagen veel drukkers er nog niet in om online verkoopkanalen te linken aan lokale productie. Connected Automation kan dat probleem oplossen en drukkers helpen om nieuwe technologieën te combineren met hun vertrouwde expertise in uitmuntend drukwerk. Ons groeiende team van experts kan onze klanten helpen om met meer vertrouwen dan ooit de printautomatiseringsmogelijkheden die ze nodig hebben te omarmen en vlot te integreren.’

BOPE

Het nieuwe managementteam zal zijn debuut maken op BOPE by VIGC, dat plaatsvindt samen met de Sign & Print Expo van 14-16 maart 2023 in Gorinchem. Dit evenement is een uitstekende gelegenheid voor Four Pees om zijn nieuwste oplossingen en diensten te presenteren en in contact te komen met professionals uit de industrie. Op 15 maart om 10u50 zal Tom Peire een keynote presentatie geven over Connected Automation en de waarde daarvan voor de grafische industrie van vandaag en morgen.

Foto boven, van links naar rechts: Michael Oetjen, Christian Blaise, Cindy Van Luyck, Charlotte Holbrouck, Anabel De Vetter, Boris Van Calenbergh.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters