Abonneren  Inloggen

Optimum Group Vila Etiketten neemt HP Indigo 6K in gebruik

3 maart 2023

Optimum Group Vila Etiketten in Breda, onderdeel van Optimum Group, gespecialiseerd op het gebied van druktechnieken voor zelfklevende etiketten, heeft onlangs de HP Indigo 6K in gebruik genomen.

Optimum Group Vila Etiketten is onderdeel van de Optimum Group. Het bedrijf vindt en ontwikkelt duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën.

De HP Indigo 6K is een digitale pers uit HP’s Indigo-portfolio en biedt een veelvoud aan oplossingen voor de verpakkingsindustrie. De pers is gebouwd op basis van smalbaan-oplossingen voor digitale etiketten en de verpakkingsindustrie en is ontworpen om de productiviteit te verhogen. De HP Indigo 6K digitale pers sluit ook aan bij de duurzame ambities van Optimum Group Vila Etiketten.

Chris van der Linden, Managing Director Optimum Group Vila Etiketten: ‘HP en Optimum Group Vila Etiketten hebben een lange historie. Digitaal drukken zit in ons DNA en HP is daarbij een onmisbare partner. Samen dragen we iedere dag zorg voor hoge kwaliteit, uitstekende service en betrouwbare dienstverlening voor de klanten. De nieuwe HP Indigo 6K digitale pers zorgt voor continuïteit in onze digitale dienstverlening en is een mooie aanvulling op ons machinepark’.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters