Abonneren  Inloggen

Jouw vacatures in de PRINTmatters special?

23 februari 2023

In april verschijnt PRINTmatters 2, met als thema Personeel’. In deze speciale editie gaan we uitgebreid in op de vraag: hoe trek je personeel aan en vooral ook, hoe behoud je jouw mensen? Daarnaast is er extra ruimte beschikbaar om vacatures onder de aandacht te brengen. Met dit thema-nummer hopen we iets te kunnen bijdragen aan het oplossen van de personeelsschaarste in onze mooie, dynamische grafische branche.

Maar dat is direct ook een puntje van aandacht: die dynamiek. Want je weet nu natuurlijk nog niet welke vacatures je in april open hebt staan. Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers, dan zou je kunnen overwegen om een link naar je algemene vacaturepagina te delen (al dan niet te bereiken met een QR-code). En we hebben nog een aantal andere ideeën. We denken graag met je mee. Vacatures in PRINTmatters magazine worden, net als vacatures in de wekelijkse PRINTmatters nieuwsbrief, door duizenden printprofessionals gezien. Absoluut de moeite waard dus als je op zoek bent naar vakmensen voor jouw bedrijf!

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact op met Jolanda de Graaf, via +31 (0)6 29 25 91 19 of jolanda.de.graaf@managementmedia.nl.