Abonneren  Inloggen
Van onze partner KYOCERA Document Solutions

Maakt inkjet zijn belofte waar?

9 februari 2023

De grafische industrie praat veel over inkjet als de toekomst van productieprinten. Het is een goed alternatief voor tonerprinters, aanzienlijk zuiniger, en dus beter voor het milieu en de energierekening. Omdat verschillende industriële platforms en gerespecteerde onderzoeksinstituten de trend naar professionele productie-inkjet bevestigen, is het nuttig om deze trend te begrijpen en waarom deze zich nu voordoet.

KYOCERA heeft over dit onderwerp een whitepaper gepubliceerd. ‘Door kennis te delen en experts over de uitdagingen en kansen die binnen de branche bestaan aan het woord te laten, kunnen mensen zelf een beter oordeel vellen’, aldus het bedrijf.

De whitepaper is bedoeld om meer inzicht te krijgen in de belofte van inkjet en waarom deze technologie een revolutie teweegbrengt in de productieprintindustrie. Je kunt deze whitepaper gratis downloaden op de site van KYOCERA.