Abonneren  Inloggen

Verbeterde inkt op waterbasis

26 januari 2023

Xaar introduceert een nieuwe printkop, de Xaar Aquinox. De kop is nog beter geschikt voor het printen van inkt op waterbasis. De Aquinox is de nieuwste ontwikkeling van het ImagineX-platform van Xaar. De revolutionaire aQ Power-technologie biedt een radicaal nieuwe benadering van hoe vloeistoffen op waterbasis betrouwbaar worden gespoten.

De snelheid van meer dan 100 m/min, een resolutie van 720 dpi en een afvuurfrequentie tot 48 kHz maken een zeer vloeiende lay-out mogelijk, met maximale productiviteit. En met de High Laydown-technologie van Xaar wordt de capaciteit van de druppelgrootte vergroot, waardoor de Aquinox ideaal is voor het bedrukken van textiel, sterk absorberende substraten of dikke filmcoatings. Door een breder kleurengamma en door vloeistoffen met grotere deeltjes en meer pigment voor een hogere dekking mogelijk te maken, zijn kleuren levendiger en wit en zwart sterker. De Xaar Aquinox kan de nieuwste fantasierijke ontwerpen en afwerkingen tot leven brengen.