Abonneren  Inloggen

Probo en Nowmads organiseren ‘the future of retail’ studiereizen

25 januari 2023

Wat is nu, nieuw en next in retail? In samenwerking met Nowmads organiseert printbedrijf Probo studiereizen voor printprofessionals naar Amsterdam en London.

Nowmads is gids in de wereld van retailinnovatie. Samen met de experts van Nowmads bezoeken printprofessionals van Probo grensverleggende brand stores en retailformules. Ze nemen een kijkje achter de schermen en ontdekken alles over de strategische merkbeleving keuzes van topmerken zoals Rituals, LEGO, Adidas, Coca-Cola en Dyson.

Unieke winkelervaring

Tijdens de ‘the future of retail’ studiereis ontdekken professionals met welke creatieve, commerciële en technologische mogelijkheden je een unieke winkelervaring creëert. Deze nieuwe inzichten en onverwachte (print-) inspiratie kunnen ze vervolgens vertalen naar hun eigen retailformule.

Print van overmorgen

Commercieel manager Douwe Pieter: ‘Probo is er niet alleen voor de print van vandaag, we faciliteren printprofessionals ook graag met inspiratie en kennis over de print van overmorgen. Daar is dit een mooi voorbeeld van. Door verandering en disruptie zijn sommige grote merken en producten van vandaag, morgen al niet meer relevant. De inzichten uit de studiereizen kunnen printprofessionals helpen in hun advies richting hun klant als het gaat om concept, strategie en creatie. Elkaar inspireren en versterken, dat noemen we samen print.’