Abonneren  Inloggen

DPP investeert in Scodix

5 januari 2023

DPP, een printbedrijf gericht op automatisering, investeert in veredeling met de aanschaf van Scodix-apparatuur. ‘In een markt waar de verkoop van standaard A4-folders alleen winstgevend is als je een enorm volume hebt, geeft veredeling je de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan elk vel’, zegt Ferry Lammerts, oprichter van PeterPrint en eigenaar van DPP.

‘Met de bewezen technologie van Scodix, in combinatie met onze HP Indigo-persen, hebben we een perfecte match. De uitstekende automatiseringsmogelijkheden en het grote aantal mogelijke papiersoorten maken dat Scodix voor ons de juiste keuze is. Als je kijkt naar hoeveel mogelijkheden wij bieden – digitaal stansen, witte inkt, folie, UV-lak – dan weet je dat je meer te bieden hebt dan een standaard MC glossy folder.’ DPP is in 2021 overgenomen door The Great Peter BV, dat ook eigenaar is van de online digitale drukkerij PeterPrint. De groep telt in totaal zo’n 50 medewerkers met vestigingen in Groningen en Houten.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters