Abonneren  Inloggen
Van onze partner KYOCERA Document Solutions

Ontdek de TASKalfa Pro 15000c productieprinter

15 december 2022

‘De duurzame inkjetprinter met een nieuwe visie op de productieprintmarkt.’

De TASKalfa Pro 15000c is het resultaat van de jarenlange ervaring en expertise van Kyocera in de productieprintindustrie. Deze machine heeft een unieke printkop- en inkttechnologie aan boord. Daarmee kunt u op een betaalbare en betrouwbare manier grote volumes printen, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.

1. Laag energieverbruik

De machine werkt gewoon op 230V en verbruikt ongeveer 70% minder energie dan een gemiddelde tonermachine. Dit scheelt duizenden euro's per jaar. Bovendien is er geen perslucht- of wateraansluiting en afzuiging nodig.

2. Lage emissies

Doordat de machine geen fuser nodig heeft om de toner te fixeren maar met inkt werkt, vermindert dit de hoeveelheid VOS (Vluchtige Organische Stoffen) aanzienlijk. Er is geen afgifte van ozon, dus er worden geen UFP (Ultrafijne deeltjes) geproduceerd.

3. Hoge kleurstabiliteit

Door het ontbreken van slijtbare onderdelen zoals drum, developer, fuser en tranfer belt wordt een hoge kleurstabiliteit gerealiseerd. De speciaal ontwikkelde gepigmenteerde inkten op waterbasis hebben een breder kleurengamma en een betere kleurontwikkeling dan andere watergebaseerde (dye) of oliegebaseerde inkten.

4. Eenvoudig onderhoud

Op het papierpad na heeft de machine geen bewegende delen, zodat er bijna geen onderhoud nodig is. Dit betekent een hoge beschikbaarheid van uw personeel en de machine.

5. Variabele dataprinting

Met behulp van de nieuwste software kunt u elke pagina van uw printopdracht personaliseren, van een eenvoudige mailmerge tot het gebruik van PPML, PDF/VT of IPDS. Voeg waarde toe zonder de printopdracht ingewikkeld te maken.

6. Integreer met uw workflows

Stroomlijn met JDF het samenvoegen van creatieve, prepress-, afwerkings-, productie- en managementinformatiesystemen.

Bekijk de referentievideo

Ontdek de ervaringen van Verloop Drukkerij met de TASKalfa Pro 15000c.

Printvoorbeelden

Bestel via dit formulier een pakket printvoorbeelden op verschillende soorten papier en enveloppen zodat u zelf de printkwaliteit kunt beoordelen.

Boek een demo

Als u liever uw eigen documenten wilt laten printen is dat natuurlijk ook mogelijk. Boek daarvoor een persoonlijke demo in het Kyocera Experience Center in Schiphol-Rijk.

Download hier de brochure

Bekijk hier diverse productvideo’s