Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Verspreiden.com lanceert uniek postcodefilter

27 oktober 2022

Verspreiden.com, de dochterorganisatie van Trainews Media, die internationaal bekend staat als hét verspreidplatform van Nederland en België, introduceert een uniek postcodefilter. Met het nieuwe postcodefilter kun je jouw huis-aan-huisverspreiding effectiever inzetten om je doelgroep te bereiken. Naast het nieuwe postcodefilter zijn er nog andere updates te melden voor het verspreidplatform.

Het was al eerder aangekondigd, maar eindelijk is het dan ook zover. Achter de schermen is de laatste maanden gewerkt aan een uniek postcodefilter waarmee bezoekers van dé webshop voor huis-aan-huisverspreiding en direct mail wel heel makkelijk een verspreidgebied kunnen samenstellen. Alle postcodes van Nederland zijn aan de achterkant verrijkt met informatie over het aantal koopwoningen en huurwoningen, het gemiddelde bouwjaar van woningen, de gemiddelde WOZ waarde, gemiddelde huishoudinkomens, specifieke doelgroepen zoals kinderen of ouderen en de aanwezigheid van eventuele ja-stickerregelgeving.

Deze verrijkingen zijn via een eenvoudig doelgroep filter toegankelijk gemaakt voor alle bezoekers van Verspreiden.com. Na het samenstellen van een verspreidgebied kan de bezoeker eenvoudig een filter toepassen. Het is mogelijk om alle filters toe te passen, maar het is ook mogelijk om slechts 1 filter toe te passen. Hoe meer filters, hoe fijnmaziger de selectie. En het mooie is: Verspreiden.com rekent geen kosten voor het gebruik van het doelgroep filter. Je maakt dus zonder extra kosten grote stappen in de kwaliteit van je verspreidgebied. Het wordt daarmee extra aantrekkelijk om huis-aan-huisverspreiding voortaan te bestellen via Verspreiden.com.

Straal

Naast het gebruik van een doelgroep filter is er in het selecteren van een verspreidgebied ook een andere handige toevoeging gekomen. Voordat je een gebied invult is het nu mogelijk om een ‘straal’ te selecteren. Daarmee worden automatisch postcodes toegevoegd die vallen binnen de straal rondom de postcode die jij toevoegt. Een handige tool wanneer je voor 1 of meerdere vestigingen een verspreidgebied wilt samenstellen wat ongeveer even groot moet zijn.

Offerte aanvragen

De laatste toevoeging binnen deze update van het verspreidplatform is de mogelijkheid voor bezoekers om een selectie als offerte te versturen naar een opgegeven e-mailadres. Vanuit de offerte e-mail kun je daarna weer makkelijk terug naar jouw selectie en de verspreiding verder afronden.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor huis-aan-huisverspreiding of direct mail? Verspreiden.com staat jou graag te woord. Neem contact op met Trainews Media via 0113-70 02 02 of support@trainews.nl.