Abonneren  Inloggen

Veranderingen bij Multicopy Rotterdam en Arnhem

5 oktober 2022

Veranderingen bij Multicopy in Rotterdam en Arnhem: Multicopy Rotterdam Centrum en Zuid gaan als één vestiging verder en Suat Çilingir is de nieuwe eigenaar van Multicopy Arnhem.

Multicopy Rotterdam Centrum en Zuid gaan als één vestiging verder

Multicopy The Communication Company | Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid gaan als één vestiging verder onder de naam Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid onder leiding van ondernemer Loes de Bie-Nieman. Jan van Hees, voormalig eigenaar van Multicopy Rotterdam Zuid, gaat met welverdiend pensioen.

Loes de Bie-Nieman: ‘Ik ken Jan van Hees al heel erg lang. Al vanaf het eerste moment werkte hij veel samen met mijn vader en nadat ik de zaak had overgenomen met mij. Dit jaar vier ik samen met mijn team en klanten ons 40-jarig bestaan, dus dat is dus echt al een heel lange tijd. Nadat Jan had aangegeven met pensioen te willen gaan was het dan ook niet meer dan logisch dat ik zijn vestiging zou overnemen.’

Geleidelijk

Loes vertelt dat de overgang naar een gecombineerde vestiging heel geleidelijk is gegaan. ‘Toen ik mijn vestiging verhuisde naar de Maasstraat heeft Jan zijn vestiging ook meteen op deze locatie gevestigd. We voegden de teams samen en ook het machinepark. Hij had zijn eigen telefoonnummer, maar als hij naar een klant was dan namen wij bijvoorbeeld de telefoon voor hem op. Zo zijn klanten langzaamaan ook aan ons gewend geraakt. Dat ging op een heel natuurlijke wijze.’

Vertrouwd

‘Het hele team staat te popelen om ook voor deze klanten aan de slag te gaan. En voor de klanten verandert er dus niet veel. We blijven gevestigd aan de Maasstraat 12a-14a. Een afspraak vindt dan alleen plaats met Mandy de Vries, communicatieadviseur, of met mijzelf. Maar de meeste klanten kennen ons intussen al dus dat is al meteen heel vertrouwd.’

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Arnhem

Dirk Bos heeft het ondernemerschap van zijn vestiging Multicopy The Communication Company | Arnhem overgedragen aan zijn voormalige medewerker, Suat Çilingir.

Dirk Bos: ‘Ik ken Suat al jaren. Al bij mijn vorige onderneming werkte ik met hem samen. Toen ik Multicopy Arnhem overnam ging hij als vanzelfsprekend met me mee. Suat is een fijn mens. Hij heeft kennis van zaken, kan de uitdagingen van klanten vertalen in creatieve oplossingen en zit boordevol energie. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Suat en zijn team Multicopy Arnhem verder kunnen laten groeien.’

Communicatie

Ondernemer Suat Çilingir: ‘Ik ben ontzettend blij dat Dirk mij het vertrouwen heeft gegeven om Multicopy Arnhem verder te leiden en te ontwikkelen. Tegelijkertijd blijf ik met beide voeten op de grond staan. Het gaat immers niet om mij, maar om onze klanten. We helpen hen graag met al hun communicatie zodat zij hun doelen kunnen behalen. Hun succes is ons succes!’

Suat Çilingir, de nieuwe eigenaar van Multicopy Arnhem

Opvallende binnen- en buitenreclame

Suat Çilingir: ‘We verrassen onze klanten graag met slimme communicatieoplossingen. Niet alleen met mooi print- en drukwerk, maar ook met advies en creatie, online communicatie en opvallende binnen- en buitenreclame. We kunnen vaak veel meer dan er in eerste instantie wordt gedacht. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de winkelbeleving versterken met een mooie muurdecoratie of de vlaggen en raambelettering aan de buitenzijde van een pand verzorgen.’

Refresh Gesprek

Suat Çilingir: ‘Als Multicopy The Communication Company is het onze missie om elke onderneming de grootsheid te geven die ze verdient. Daarom bieden we de eerste vijf ondernemers die zich hiervoor aanmelden bij Multicopy Arnhem een gratis Refresh Gesprek aan. In dit gesprek proberen we te achterhalen wat hun echte uitdaging is. Alleen dan kunnen we bepalen wat de doelstelling is en aan de hand daarvan de juiste communicatiemiddelen inzetten.’

‘Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren.’


Geen nieuws missen? Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief