Abonneren  Inloggen

Fujifilm ‘Peak Performance Print Experience’ op 29 september

27 september 2022

Fujifilm organiseert na het succes van de eerste Peak Performance Print Experience in 2021 een ​​tweede evenement. De Peak Performance Print Experience vindt plaats op 29 september 2022 in het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Brussel. Daar kunnen printbedrijven uit heel Europa de nieuwste ontwikkelingen in Fujifilm's groeiende digitale printportfolio bekijken.

Wat staat er op het programma tijdens de Fujifilm's Peak Performance Print Experience?

 • Het nieuwe Jet Press 750S High Speed ​​​​Model zal te zien zijn tijdens het evenement, waar een reeks gloednieuwe functies en andere ontwikkelingen zullen worden getoond.
 • Live demonstraties van de hoogwaardige B2-inkjetpers.
 • Er worden nieuwe imprintconfiguraties op basis van Samba-printkoptechnologie getoond, waarbij inkjetprintkoppen, inkt- en beeldoptimalisatie worden samengebracht in hybride of op maat gemaakte printsystemen die volledig kunnen worden geïntegreerd in verschillende conventionele productieprocessen.
 • Als onderdeel van Fujifilm's imprinting-portfolio, zal er een live gestreamde presentatie zijn van de onlangs overgenomen Europese inkjetsysteemintegrator, FUJIFILM Unigraphica.
 • Fujifilm's nieuwe Revoria-reeks van op toner gebaseerde digitale persen wordt gepresenteerd.
 • Live demonstratie van de bekroonde Revoria Press PC1120, die een breed scala aan veredelingsopties biedt.
 • De Revoria Press E1-serie, een monochrome productieprinter met een reeks productiviteitsfuncties zal te zien zijn.
 • Aanwezigen kunnen een reeks nieuwe toepassingen zien die kunnen worden bereikt met de Revoria-reeks.
 • Fujifilm-klant Henning Rose, CEO van Wegner GmbH, zal uit de eerste hand laten zien hoe zowel de Jet Press als Revoria hebben bijgedragen aan de transformatie van zijn bedrijf.
 • Er wordt een nieuw POD-apparaat getoond dat later dit jaar formeel zal worden gelanceerd.
 • Een live demonstratie vanuit Japan van de verwachte Jet Press FP790 flexibele verpakkingspers van het bedrijf.

Taro Aoki, Head of Digital Press Solutions, FUJIFILM Europe, zegt over het event: ‘We zijn verheugd om mensen terug te verwelkomen bij de Peak Performance Print Experience. Het eerste evenement was een enorm succes en we kijken ernaar uit om onze allernieuwste technologieën te presenteren op het evenement van dit jaar. De Jet Press 750S High Speed ​​Model- en Revoria-persen zijn toonaangevend op het gebied van kwaliteit en prestaties, terwijl onze imprinting-oplossing flexibiliteit biedt voor digitale transformatie. We kijken ernaar uit om ons uitgebreide portfolio te presenteren in ons Advanced Print Technology Center om te laten zien hoe printbedrijven topprestaties kunnen leveren met Fujifilm-technologie.

Meer informatie over dit evenement vind je op www.PeakPerformancePrint.com.


Geen nieuws missen? Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief.