Abonneren  Inloggen

Kodak zet KODAK PRINERGY Workflow-innovaties in de schijnwerpers tijdens de Europese GUA-conferentie

23 september 2022

Kodak houdt dit jaar, na een onderbreking van drie jaar, opnieuw de European Graphic Users Association (GUA) Conference. De GUA Community is een wereldwijde organisatie die zich inzet om gebruikers van KODAK PRINERGY Workflow Solutions te voorzien van de tools en kennis die zij nodig hebben om succesvol te zijn. De GUA-conferentie vindt plaats van 12 tot 14 oktober in München, Duitsland.

Jim Continenza, Executive Chairman en Chief Executive Officer van Kodak is gastheer van de 14e editie van de Europese GUA-conferentie. De focus van het evenement zal liggen op hoe KODAK PRINERGY Workflow Automation Software blijft innoveren, waardoor printen efficiënter en winstgevender wordt voor klanten in een steeds veranderende markt. Het evenement biedt een mix van paneldiscussies, presentaties, productdemonstraties en de mogelijkheid om de nieuwste workflowontwikkelingen van Kodak te bekijken, waaronder de cloudgebaseerde KODAK PRINERGY On Demand Access SAAS-oplossing en het hybride aanbod.

Deelnemers kunnen bij Kodak-workflowexperts terecht voor advies over specifieke onderwerpen of uitdagingen die ze willen oplossen. ‘We zijn verheugd om gebruikers van Kodak-oplossingen opnieuw uit te nodigen voor de Europese GUA-conferentie’, aldus Jim Continenza. ‘Deze conferentie biedt uitstekende kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden en zorgt ervoor dat de deelnemers op de hoogte zijn van de nieuwste KODAK Workflow Software-technologieën en -oplossingen en de veranderende eisen van de printmarkt.’

GUA-leden en KODAK PRINERGY Workflow-gebruikers kunnen zich hier registreren voor de Europese GUA-conferentie van 2022.


Geen nieuws missen? Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief.