Abonneren  Inloggen

Xeikon Café op 5 en 6 oktober 2022

15 september 2022

Onder de kop ‘Graphic Arts and Beyond: how to drive growth with digital printing’ vindt de volgende editie van Xeikon Café – Graphic Arts plaats op 5 en 6 oktober 2022 in het Xeikon HQ in Lier, België.

Door middel van technische talks, live demo's en discussies ontvangen deelnemers uit de eerste hand bruikbare informatie en advies over de nieuwste innovaties en trends in de branche. Klanten worden ook uitgenodigd om zich in te schrijven voor een exclusieve rondleiding achter de schermen van de Xeikon-fabriek, waar ze een kijkje kunnen nemen in de labs en een praatje kunnen maken met de experts.

Xeikon Gazette

Daarnaast introduceert het bedrijf de Xeikon Gazette – een gloednieuwe publicatie die voorafgaand aan het evenement zal worden verzonden. Boordevol nieuws, informatie en inzichten, zal de Gazette tegelijkertijd fungeren als de officiële uitnodiging en een printvoorbeeld waarin de digitale printoplossingen van Xeikon worden getoond.

Bezoek voor meer informatie over het evenement en om je in te schrijven de Xeikon Café-website.


Geen nieuws missen? Abonneer je op de PRINTmatters Nieuwsbrief.