Abonneren  Inloggen

Open (Es)huis op 10 september

25 augustus 2022

Op zaterdag 10 september 2022 houdt Drukkerij Eshuis in Dalfsen voor het eerst in twintig jaar open huis. Geïnteresseerden kunnen ontdekken hoe verpakkingen worden gemaakt, meer te weten komen over de geschiedenis van het bedrijf en rondkijken in de productiehallen.

Eshuis werd in 1891 opgericht en heeft meer dan 160 medewerkers. Vanwege de sterke groei is de drukker voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Tijdens de open dag is er voor mensen die op zoek zijn naar een baan dan ook volop gelegenheid kennis te maken en de sfeer te proeven.

Een speciale route brengt bezoekers langs verschillende, draaiende machines, door de oude productiehal en de nieuwe hal, die vorig jaar in gebruik genomen werd. Voor kinderen wordt er onder andere een speurtocht georganiseerd. Open (Es)huis is te bezoeken op zaterdag 10 september tussen 10:00 en 16:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website.

(Foto: Eshuis)