Abonneren  Inloggen

Datum PRINT & DIGITAL CONVENTION 2023 bekend

12 augustus 2022

Op 16 en 17 mei 2023 is het congrescentrum Süd in Düsseldorf the place to be voor experts uit de print- en media-industrie en voor beslissers uit de industrie, e-commerce, retail en IT. Dan vindt daar de zesde editie van de PRINT & DIGITAL CONVENTION plaats.

Deelnemers kunnen uitkijken naar een uitgebreid tweedaags programma met lezingen, innovatieve exposities, praktische best practices, volop gelegenheid om te netwerken en leren en discussiëren over de nieuwste trends en meningen in de branche. De congresbeurs zal zich opnieuw richten op toekomstgerichte content - op het potentieel van digitale printtoepassingen, multi-channel oplossingen, creatieve afwerking en duurzame print- en verpakkingsoplossingen.

Registratie geopend

Exposantenregistratie voor de PRINT & DIGITAL CONVENTION 2023 is nu geopend. Vanwege een feestdag worden de dagen voor het congres met één dag verschoven: het evenement vindt nu plaats op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei 2023.

De PRINT & DIGITAL CONVENTION 2022 was een groot succes met ruim 1.250 deelnemers en 63 internationale exposanten. Het conferentieprogramma richtte zich op Sustainable Media Production, Programmatic Print en Value Added Printing.

De PRINT & DIGITAL CONVENTION wordt georganiseerd door Fachverband Medienproduktion e.V. (v:mp.) in samenwerking met Messe Düsseldorf GmbH en drupa. Meer informatie is te vinden op: www.printdigitalconvention.de/en of www.drupa.com/en/drupa_global.