Abonneren  Inloggen

Openbaar overnamebod op Bobst Group SA door grootste aandeelhouder JBF Finance SA

3 augustus 2022

JBF Finance SA (’JBF’) heeft een openbaar bod gedaan op alle openbare aandelen van Bobst Group SA. JBF is de grootste aandeelhouder van Bobst Group en bezit reeds ongeveer 53% van de aandelen en stemrechten in het bedrijf.

JBF heeft aangekondigd dat het CHF 78,- in contanten per Bobst Group-aandeel zal betalen, wat een premie vertegenwoordigt van 22% ten opzichte van de gemiddelde prijs van de afgelopen vier weken. Na afronding van het bod verwacht JBF de Bobst Group van de beurs te kunnen halen door middel van een schrapping van zijn aandelen op de SIX Swiss Exchange, om daarmee het bedrijf in staat te stellen zich te concentreren op duurzame groei op de lange termijn. Meer informatie is te vinden op de website van Bobst.

Foto: Bobst Bielefeld, Copyright Bobst