Abonneren  Inloggen

Geostick verstevigt positie met overname Varilabel

22 juli 2022

Geostick heeft het in Harmelen gevestigde Varilabel per 18 juli overgenomen. De overname is volgens het bedrijf een logische vervolgstap binnen de strategie om de positie van de Geostick Groep verder te versterken.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen

Familiebedrijf Geostick, drukkerij en leverancier van zelfklevende etiketten, kaartproducten, flexibele verpakkingen, shrink sleeves, TTR linten, labelprinters en etiketteermachines, bestaat al bijna 100 jaar. Varilabel is een gespecialiseerd bedrijf dat zich al 27 jaar succesvol toelegt op de productie van (zelfklevende) etiketten. De drukkerij bedient met 18 medewerkers een internationaal klantenbestand met hoogwaardige producten voor de verpakkingsmarkt.

‘Varilabel sluit heel goed aan bij de Geostick Groep op het gebied van markten, unieke producten, het biedt synergie- & schaalvoordelen en een betere concurrentiepositie’, zo meldt het bedrijf in een nieuwsbericht. Eén van de producten die toegevoegd wordt aan het assortiment is RATAGS. Daarnaast heeft Varilabel ook klanten in de chemie en healthcare, twee sectoren waar Geostick al actief is, maar graag wil uitbreiden.