Abonneren  Inloggen

EcoVadis Gouden Medaille 2022 voor Rutgers Printing & Packaging Solutions

21 juli 2022

Rutgers Printing & Packaging Solutions heeft een EcoVadis Gouden Medaille 2022 toegekend gekregen voor zijn inspanning op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Rutgers Printing & Packaging Solutions is verheugd over de uitstekende beoordeling die het bedrijf van EcoVadis kreeg. ‘Wij doen graag zaken op deze basis en hanteren dan ook een MVO-beleid dat is gebaseerd op ISO 26000, een internationale richtlijn voor MVO. Onze onderneming dient niet alleen winstgevend te zijn. Wij vinden het ook belangrijk om een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever, leverancier en zakenpartner te zijn’, zo meldt het bedrijf op zijn website.

Als leverancier van duurzaamheidsratings beoogt EcoVadis wereldwijd de praktijk van bedrijven op milieu- en sociaal gebied te verbeteren. Tienduizenden bedrijven werken samen met EcoVadis aan duurzaamheid via een gemeenschappelijk platform, een universele score-card, benchmarks en tools voor prestatieverbetering.