Abonneren  Inloggen

PGB meldt 3% verhoging pensioen in 2022

11 juli 2022

Pensioenfonds PGB heeft laten weten dat de pensioenen dit jaar met in totaal 3% worden verhoogd. De verhoging gaat later dit jaar in, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2022.

Het bestuur van Pensioenfonds PGB besloot alle pensioenen te verhogen met 2,77%. Deze verhoging komt boven op de eerdere verhoging van 0,23%. Hiermee komt de totale verhoging uit op 3% in 2022.

Bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester zegt hierover: ‘In een tijd van stijgende prijzen is deze verhoging goed nieuws. Ook al beseffen we als bestuur dat de verhoging van in totaal 3% de inflatie niet volledig goedmaakt. Toch zijn we verheugd dat we de pensioenen extra kunnen verhogen. Eind dit jaar bekijken we wat er mogelijk is in 2023. Daarbij kijken we ook naar onze financiële positie van eind december.’ Op de website van Pensioenfonds PGB is het volledige bericht te lezen.