Abonneren  Inloggen

Femke Helon nieuwe voorzitter van FESPA Belgium

28 juni 2022

Tijdens het eerste congres van FESPA Belgium in Brugge vorige week, droeg Jean Van Houtryve het voorzitterschap van de Belgische tak van het internationale FESPA-netwerk over aan Femke Helon.

‘Ik heb de vereniging mee opgericht, deze maand ben ik drie jaar voorzitter. Het is tijd voor een nieuwe voorzitter die de volgende stap kan zetten’, zo gaf Van Houtryve aan. ‘Ik ben fier op het team en op wat we samen gerealiseerd hebben. Vandaag hebben we tachtig leden. We worden gesteund door 26 sponsors die in ons project geloven. We hebben de ‘Belgian Car Wrap Masters’ op de rails gekregen, er was het congres. In het belang van de continuïteit is er gewerkt aan de professionalisering van het team. Er is veel werk verzet, maar er is nog veel te doen.’

Meer aandacht voor jongeren, diversiteit en content

Femke Helon is mede-eigenaar en CEO van 3Motion en werd in 2020 uitgeroepen tot Onderneemster van het Jaar. ‘Ik vind het een eer om de fakkel van Jean Van Houtryve over te nemen’, vertelde zij. ‘Er is een stevige basis gelegd, FESPA Belgium is klaar om de organisatie op een hoger niveau te tillen. We zullen dat doen door de verschillende stakeholders binnen de sector te verbinden. We moeten de krachten bundelen in deze uitdagende tijden.’ Met meer aandacht voor jongeren, diversiteit en content wil Helon FESPA Belgium tot hét kenniscentrum voor de sector uitbouwen.