Abonneren  Inloggen

Athena Graphics voltooit Miraclon-certificering voor Kodak Flexcel NX-platen

27 juni 2022

Athena Graphics heeft het Miraclon-certificeringsprogramma voor FLEXCEL NX-platen met succes voltooid. Het certificeringsprogramma is ontworpen om het vermogen van gebruikers van het KODAK FLEXCEL NX-systeem om aan internationale normen te voldoen te evalueren.

Het programma vertegenwoordigt een reeks functies die leiden tot toonaangevende efficiëntie, herhaalbaarheid en kwaliteit in de plaatproductie. Het certificeringsproces wordt ook ondersteund met uitgebreide gegevensmeting en -analyse.

Extra motivatie

Marcel Weeren, Operations Manager van Athena Graphics Nederland, zegt: ‘Deze certificering bevestigt onze voortdurende toewijding om klanten constant hoogwaardige service en producten te bieden, terwijl het ook een extra motivatie is voor ons interne team om hun goede werk voort te zetten. Voor ons is de certificerings-benchmark een minimumniveau van productienormen die ons goedgetrainde team altijd tracht te overtreffen.’

Geen eenmalige exercitie

Hij voegt toe: ‘De wederzijdse relatie en het delen van kennis met Miraclon helpt om onze productieprocessen te optimaliseren, vooral tijdens de certificerings-controleperiode. Dit is geen eenmalige exercitie waarbij we alles uit de kast halen, maar eerder een voortdurende relatie om ervoor te zorgen dat onze processen altijd boven de industrienormen blijven.’