Abonneren  Inloggen

Twee HP Indigo persen voor Enson BV

24 juni 2022

Enson, een team van professionals met een jarenlange ervaring op het gebied van grafimedia en ICT, heeft onlangs de HP Indigo 7eco digital press en HP Indigo 12000 in gebruik genomen.

Op de foto: directeur Nico Lijten (links) met twee van de operators (Gerry en Stefan)

Enson bedient vanuit Waalre klanten met (digitaal) drukwerk, dtp, grafischprojectmanagement en Web to Print oplossingen. Klanten kunnen via een online portal offertes genereren. Bij Enson kunnen klanten terecht voor allerlei soorten drukwerk, van klein handelsdrukwerk tot gepersonaliseerd marketingmateriaal. En van kleine oplages display materiaal tot complexe mailings in grote aantallen.

HP Indigo

De HP Indigo 12000 is geschikt voor digitaal drukwerk op B2 formaat en de HP Indigo 7eco is geschikt voor digitaal drukwerk op SRA3 formaat. Beide apparaten bieden de mogelijkheid om op White Ink, fluor inkten en PMS te drukken. De HP Indigo 12000 Digital Press biedt de mogelijkheid om tot 600 micron karton te drukken en is daarom uitermate geschikt is voor de productie van verpakkingen. Bovendien kan door de nieuwe apparatuur gebruik worden gemaakt van applicaties zoals vouwkarton en het bedrukken van kunststof materialen.

Ruime ervaring

De overstap naar de nieuwe printoplossingen van HP verliep voor Enson soepel dankzij directe installatie in het nieuwe gebouw van het bedrijf. Hierdoor kon onmiddellijk gestart worden met de productie en het uitvoeren van opdrachten. Nico Lijten, directeur Enson: ‘We hebben inmiddels ruime ervaring met HP en zijn door onze keuze voor de HP printing oplossingen verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. We vertrouwen niet voor niks al bijna 15 jaar op HP als partner.’

Duurzame oplossing

Met HP’s Indigo 7eco en HP Indigo 12000 heeft Enson ook een duurzame oplossing gevonden. De HP-persen zijn CO2-neutraal geproduceerd, verbruiken minder stroom dan vergelijkbare persen en verspillen minder grondstoffen bij gebruik.

PrintOS

Naast de HP Indigo 7 en de HP Indigo 12000 gebruikt Enson BV ook PrintOS. Dit besturingssysteem gebruikt Enson voor dagelijkse routines zoals gedrukte volumes, verschillende soortenopdrachten, gebruikte substraten en service-oproepen. Lees hier meer over HP Indigo digitale persen en PrintOS.

Bron: HP