Abonneren  Inloggen

Sportief dagje netwerken

14 juni 2022

Beleef op 24 juni een heerlijke zonnige en sportieve dag. Bij aankomst gebak met iets lekkers. Daarna 18 holes golf met live cooking baancatering, een borrel met aansluitend een bbq en de prijsuitreiking, en last but not least; golfballen en een kleurrijk prachtig golf shirt. Dat is GrafischGolfen. Mis het niet!

GrafischGolfen

Dit jaar vindt GrafischGolfen plaats op vrijdag 24 juni op de Twentsche Golfclub gelegen op het prachtige landgoed Twickel. Laat jouw golfkwaliteiten zien en geniet van een schitterende dag volop mogelijkheden om bij te praten met collega’s en nieuwe relaties te ontmoeten. Bekijk hieronder een impressie van de dag en schrijf je in via de button.

Inschrijven voor GrafischGolfen 2022

Voorspelen op donderdag

Op donderdag 23 juni bestaat de mogelijkheid om voor te spelen op de bijzonder fraaie golfbaan in natuurgebied Het Rijk van Sybrook. Ontvangst: koffie met gebak, baancatering en aansluitend zal er onder het genot van een hapje en drankje ook het diner plaatsvinden. Daarna vertrekken we gezamenlijk naar de gezellige binnenstad van Enschede. Rijden naar het hotel Van der Valk duurt ongeveer 10 min. Kosten per persoon € 120,-

Inschrijven voor de donderdag

Overnachting Van der Valk Hotel

Na een avondje stappen in Enschede is een overnachting mogelijk in het Van der Valk Hotel in Enschede. De kamers, inclusief ontbijt, zijn stuk voor stuk voorzien van hedendaagse comfort. Een kamer voor een nacht op basis van 1 of 2 personen bedraagt € 130,- . Zelf te boeken o.v.v. GrafischGolfen 2022 (receptie@enschede.valk.nl. Tel. 053 8000 800.

Vanaf het Van der Valk Hotel is het ongeveer 20 minuten rijden naar De Twentsche Golfclub.

Company Golf Club

Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om de organisatie van zowel het wedstrijddeel als de hosting van GrafischGolfen te laten verzorgen door Ferry van Dongen van Company Golf Club. We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten en gaan er net als de voorgaande edities weer een prachtig GrafischGolfen van maken.

De sponsorbijdrage bedraagt nog steeds € 1.000,-. Alleen hiermee is het mogelijk om dit inmiddels legendarische GrafischGolfen te organiseren op basis van de alom beproefde formule. Uiteraard zullen we in alle uitingen in print en via de sociale media de logo’s van de sponsors plaatsen. Omdat niet alle sponsoren meespelen zijn de deelnamekosten niet inbegrepen in de sponsorbijdrage.

Alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW.