Abonneren  Inloggen

Opleidings- en HR-partner

20 mei 2022

De grafimedia-, kartonnage- en verpakkingenbranche kent GOC door en door. Ze verzorgen sinds 1925 branche-erkende opleidingen, maatwerktrajecten en vaktechnische workshops voor drukkerijen, kartonnage- en verpakkingsbedrijven.

Wat doet GOC?

Wat doet GOC nog meer voor de branche? Het opleidingscentrum is betrokken bij branchepromotie, werven jongeren, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en helpt bedrijven bij outplacement. GOC helpt grafimedia bedrijven met duurzame inzetbaarheidsprojecten om future fit te worden of te blijven. Ook doet GOC jaarlijks onderzoek naar trends in de branche, werkt het samen aan branche ontwikkeling, helpt de organisatie grafimedia-, kartonnage- en verpakkingsbedrijven met proces- & organisatieontwikkeling en ondersteunen & adviseren hun onderwijskundigen mbo-scholen.

Duurzame inzetbaarheid

In stand E36 op de Vakdag Print & Sign is die kennis aanwezig. Het is ook dé stand om de sprong naar duurzame inzetbaarheid te wagen. Want huidig personeel vasthouden met de krappe arbeidsmarkt is juist nu van groot belang. Het subsidieproject Create your future van het A&O Fonds biedt daarvoor een breed aanbod aan activiteiten. Duurzame inzetbaarheid draagt bij aan bijvoorbeeld een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit en betere inzetbaarheid van medewerkers. Werknemers kunnen hun vakmanschap versterken, langer gezond en vitaal aan het werk blijven en hun werkplezier vergroten.

Registreren voor de Vakdag