Abonneren  Inloggen

De mogelijkheden van MultiPress

18 mei 2022

Dataline, actief in alle segmenten van de grafische industrie, ontwikkelt en levert MultiPress business software voor grafische productiebedrijven van elke omvang.

Als marktleider in de Benelux wint het bedrijf ook in de rest van Europa snel aan populariteit. Logisch, want om aan complete automatisering te kunnen voldoen hebben drukkers behoefte aan een hoogwaardige integratie tussen het managementinformatiesysteem en de productie-workflow. Die efficiëntie vertaalt zich in tijdwinst, hogere marges en lagere foutlast.

Belangrijke én nieuwe mogelijkheden

Tijdens de Vakdag toont Dataline je graag de belangrijke én nieuwe mogelijkheden van MultiPress. O.a.: de MultiPress Calculatie Wizard berekent snel en correct prijzen en maakt offertes automatisch op. De bekroonde Montage App laat jouw monteurs de administratie van sign- en large format-projecten in realtime en op locatie afhandelen. Ook zijn de Dashboards in MultiPress helemaal vernieuwd, waardoor je beter inzicht krijgt in de prestaties van jouw bedrijf. En nog veel meer!

‘Boeiend evenement’

‘De Vakdag zal ook dit jaar weer een boeiend evenement worden. Niet alleen is er het interessante programma met onder andere een presentatie van Dataline CEO Dirk Deroo. Mijn collega’s en ikzelf kijken er vooral naar uit om de vele relaties terug te ontmoeten!’ zegt Robert Hartman, Business Development MultiPress en Country Manager Nederland.