Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Bezoek Verspreiden.com op de Vakdag Print & Sign

17 mei 2022

Bezoek jij volgende week de Vakdag Print & Sign? Vergeet dan zeker geen bezoek te brengen aan Verspreiden.com. Verspreiden.com, onderdeel van Trainews Media, is hét verspreidplatform van Nederland. Tijdens een bezoek op de stand kun je live kennismaken en vertelt het bedrijf je alles over de uitgebreide mogelijkheden van het verspreidplatform.

Handige uploadtool

De ontwikkeling van het platform van verspreiden.com staat nooit stil. Zo lanceerden ze onlangs een superhandige uploadtool. Heb je een hele lijst met postcodes voor je verspreiding? Dan hoef je die nu niet meer één voor één in te voeren maar kun je gemakkelijk een uploadtool gebruiken. In de zoekbalk vind je vanaf nu een icoontje waarmee je de nieuwe functie kunt openen.

België

Sinds kort is het mogelijk om ook in België een huis-aan-huis verspreiding in te plannen. Verspreiden biedt ook in België verschillende verspreidmogelijkheden en services. Zo kun je extra opvallen door jouw mailing samen met Bpost te laten bezorgen, of kies je juist voor het interessante pakket van BDmyShopi. Wil je dat ook de aangifte van de gemeentebelasting wordt verzorgd? Je kunt dat gemakkelijk aangeven in het bestelproces. Verspreiden.com ontzorgt je dus ook in België van A tot Z!

Zelf aanleveren of laten drukken

Uniek van het verspreidplatform is dat klanten zelf kunnen kiezen of ze drukwerk laten verzorgen door Verspreiden.com of dat ze het drukwerk zelf willen aanleveren. Zo ben je als klant volledig in control. Wil je het drukwerk laten verzorgen en daarnaast ook nog extra exemplaren bestellen? Je kunt eenvoudig aangeven of je 250 of 2.500 stuks extra wilt mee bestellen tijdens het bestelproces.

Bezoek onze stand

Tijdens een bezoek op de Vakdag Print & Sign gaan wij graag met je in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen voor jouw organisatie. Kun je niet wachten? Dan zijn we natuurlijk ook gewoon nu bereikbaar voor al je vragen. Bel of Whatsapp ons op 0113 70 02 02 of mail naar support@trainews.nl.

Gratis registreren voor de Vakdag